Eerste post voor “Renoveren Doe Je Zo!”

Een grote renovatie is iets wat elke huizenbezitter vroeg of laat eens moet doen of moet laten uitvoeren. Veel klussen kan je prima zelf doen en voor sommige klussen is het verstandig om het door een professionele aannemer uit te laten voeren. Echter vaak zal je zien dat als je een klus door een “professional” laat uitvoeren dit niet altijd zo moeilijk is als je denkt. Of na het uitvoeren van de klus door een “professional” ben je toch niet helemaal tevreden en ga je zelf toch nog klussen.

De blog “Renoveren Doe je Zo!” is opgezet om mijn ervaring met verschillende klussen te delen met andere klussers. Voordat je aan een volgend “klus projectje” begint hoop ik dat je even “Renoveren Doe Je Zo!” checkt om te zien of er een klusbeschrijving te vinden is die je kan helpen.

Ervaring

Tegenwoordig kan je op internet / YouTube voor (bijna) elke klus wel een beschrijving of video vinden. Ervaring leert dat ook met zo’n klusbeschrijving je zo af en toe tegen een tegenvaller aan loopt… Al mijn kluservaring ga ik delen en toegankelijk maken via de website “Renoveren Doe Je Zo!”. Voor elke klus zal ik een duidelijke beschrijving maken en aangeven wat wel en wat vooral ook wat niet werkt. Dan hoeven andere klussers niet dezelfde fouten te maken. Ik ben geen professionele aannemer en zal ook sommige onderdelen van een renovatie laten uitvoeren door aannemers. Indien dit het geval is zal dit duidelijk aangegeven worden.

Hulp van andere klussers

Graag maak ik gebruik van de hulp van andere klussers! Andere klussers kunnen danook via een reactie onder de post jullie aanvulling geven op de klusbeschrijving of eventueel andere interessante informatie delen.

Graag hoor ik hoe anderen de beschreven renovatie werkzaamheden uitvoeren. Bij elke post kan je dan ook je commentaar / feedback geven. Ik kom hier dan zo snel mogelijk op terug.

Mochten er nog speciale verzoeken zijn voor een specifieke klusbeschrijving dan kan je dat via de onderstaande link laten weten.

Veel succes met klussen!